Asterix-Αστερίξ (1976-2012)


Αστερίξ Εναντίον Καίσαρα 1985

Ο Οβελίξ ερωτεύεται την όμορφη Φαλβάλα, αλλά απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι η καρδιά της ανήκει σε άλλον. Όταν η Φαλβάλα και ο φίλος της απάγονται από τους Ρωμαίους, οι ατρόμητοι Γαλάτες θα συγκρουστούν με το... σύμπαν, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.
Παραγωγή: 1985


Διάρκεια: 73'
Σκηνοθέτης : Γκαετάν Μπρίτζι 
Κατηγορία : Κινούμενα σχέδια  

trailer:εδώ

 

Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ (2006 )

Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ έρχονται επιτέλους αντιμέτωποι με αντιπάλους που είναι στα μέτρα τους! Οι αθεόφοβοι Βίκινγκς, εισβάλλουν στην Γαλατία και απάγουν τον φοβητσιάρη Xαβαλεδίξ, τον ανιψιό του Μοναρχίξ, ο οποίος είχε αναλάβει να "τον κάνει άντρα", κατόπιν παράκλησης του πατέρα του. Οι Βίκινγκς από την πλευρά τους, γνωρίζοντας αυτήν την αδυναμία του Χαβαλεδίξ, τον έχουν απαγάγει για αυτόν ακριβώς τον λόγο: να τους μάθει να... φοβούνται, επειδή, πολύ απλά, είναι πεπεισμένοι πως... "ο φόβος δίνει φτερά"
Αποστολή του Αστερίξ και του Οβελίξ: Να σώσουν τον Χαβαλεδίξ πριν να είναι πολύ αργά, καθώς οι Βίκινγκς απειλούν να τον ξεφορτωθούν για τα καλά, αν αυτός δεν τους μάθει σύντομα να φοβούνται και, κατ΄ επέκταση, να πετούν.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 13 Απρ 2006 
Είδη:Κινούμενα σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία | Οικογένεια | Φαντασίας 
Διάρκεια:78 λεπτά
Παραγωγή: Γαλλία-Δανία
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:Roger Carel,Lorant Deutsch
Σκηνοθέτης: Στέφαν Φιέντμαρκ
Σενάριο: Στέφαν Φιέντμαρκ, Ζαν-Λικ Γκουσέν


trailer:εδώ

 

 

Οι 12 άθλοι του Αστερίξ

  Το 50 p.X. η Γαλατία είναι κατακτημένη από τους Ρωμαίους. Ένα μικρό χωριό όμως αντιστέκεται θριαμβευτικά στους κατακτητές. Ο Καίσαρ, θυμωμένος δεν αποφασίζει να το αφήσει ήσυχο εκτός εάν οι κάτοικοι ξεπεράσουν μερικές δοκιμασίες που μόνο οι θεοί θα μπορούσαν να τις καταφέρουν. Ο Καίσαρ όμως δεν έχει λάβει υπόψιν του το μαγικό φίλτρο που ο μάγος Πανοραμίξ έχει δώσει
στους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ το οποιο τους δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις.
Παραγωγή: 1976

 trailer:εδώ

 

 

 

   Asterix And Obelix God Save Britannia (2012)

Oι θρυλικοί Αστερίξ κι Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Εξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σε ένα τρελό κυνηγητό για να αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη..
Είδος Ταινίας:Περιπέτεια, Κωμωδία, Οικογενειακή
Πρεμιέρα:18 Οκτ του 2012 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Λοράν Τιράρ
Σενάριο:Ρενέ Γκοσινί, Αλμπέρ Ουντερζό, Λοράν Τιράρ, Γκρεγκουάρ Βινιερόν
Ηθοποιοί:Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Κατρίν Ντενέβ, Βενσάν Λακόστ
Διάρκεια:110'
Imdb: 5.4/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1597522/
trailer:εδώ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: