Saw Collection

 (Saw 1 2004)

 Από το πρώτο καρέ του τρομακτικού αυτού θρίλερ, το κοινό μπαίνει σε έναν άγνωστο και μυστηριώδη κόσμο. Δυο άντρες ανακτούν τις αισθήσεις τους και συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε ένα υπόγειο μπάνιο, δεμένοι στον τοίχο. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι ο ένας θα πρέπει να σκοτώσει τον άλλο, μέσα σε χρονικό διάστημα οκτώ ωρών αλλιώς θα πεθάνουν και οι δύο. Το κάθε θύμα στο ΣΕ ΒΛΕΠΩ έρχεται αντιμέτωπο με μία τρομακτική επιλογή από την οποία θα εξαρτηθεί η ζωή του.
Ένας άντρας προκειμένου να μην τον θάψουν ζωντανό, θα πρέπει να περάσει αναγκαστικά μέσα από ένα πλέγμα συρμάτινων καλωδίων που κόβουν κομμάτια το σώμα του. Μια γυναίκα θα πρέπει να σκοτώσει έναν άντρα προκειμένου να ελευθερωθεί από έναν ατσάλινο μηχανισμό που της έχουν φορέσει, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να της συνθλίψει το κεφάλι… Είναι αυτά τα μακάβρια παιχνίδια, τα οποία έχει επινοήσει ένας δολοφόνος, για τον οποίο το μόνο γνωστό είναι το όνομα του, Τζίγκσοου.
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος, Μυστηρίου,
Επίσημη Πρεμιέρα: 29/10/2004

trailer:εδώ



                                                                                                                                                                                                                                
(Saw 2 2005)


 Οι φανατικοί οπαδοί του saw ακόμα θυμούνται την ανατριχιαστική κραυγή του Άνταμ, στο τέλος της ταινίας, καθώς ο σαδιστής serial-killer με το ψευδώνυμο Τζίκσο (στα Αγγλικά σημαίνει παζλ) τον έκλεινε για πάντα στο σκοτεινό δωμάτιο το οποίο θα γινόταν ο τάφος του. Δεν υπήρχαν περιθώρια σωτηρίας, και το μηδενιστικό αυτό φινάλε έμεινε χαραγμένο στις μνήμες όλων των θεατών. Το παιχνίδι, όμως, συνεχίζεται… Στη δεύτερη ταινία, ο Τζίκσο στοχεύει, αυτή τη φορά, σε μια ομάδα ανθρώπων. Το παιχνίδι αποκτά περισσότερους παίκτες. Οι ατυχείς επίλεκτοι μαζεύονται σε ένα σπίτι. Σύμφωνα με τις οδηγίες ο δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Αν τηρήσουν αυστηρά τους κανόνες, αν δηλαδή αλληλοεξοντωθούν, θα τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν. Ειρωνεία; Παράλογο; Οι παγίδες είναι πολλές και ο θάνατος καραδοκεί. Στα ίχνη του αρρωστημένου δολοφόνου βρίσκεται και πάλι ένας αστυνομικός, μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι η λύση βρίσκεται μπροστά του. Το saw ii θα σας ταρακουνήσει από τις θέσεις σας, θα σας οργίσει και θα σας τρομάξει. Αντέχετε;
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος,
Επίσημη Πρεμιέρα: 28/10/2005
trailer:εδώ



                                                                                                                                                                                                                                        
(Saw 3 2006) 

  Ο “εφευρετικός” jigsaw έχει εξαφανιστεί, ενώ η αστυνομία τον ψάχνει απεγνωσμένα. Η γιατρός Λιν Ντένλον, τελειώνοντας τη βάρδια της στο νοσοκομείο που εργάζεται, πέφτει θύμα απαγωγής. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και εκεί γνωρίζει τον αιμοσταγή δολοφόνο. Η Λιν, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να ξεφύγει και πρέπει να υπακούσει στις διαταγές του jigsaw. Ο ίδιος είναι πολύ άρρωστος και πρέπει να τον κρατήσει στη ζωή μέχρι ο Τζεφ, το δεύτερο θύμα του, να ολοκληρώσει τις άρρωστες επιθυμίες του. Το παιχνίδι όμως γίνεται περίπλοκο και οι κανόνες δε φτιάχνονται ποτέ για να τηρούνται!
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος,
Επίσημη Πρεμιέρα: 27/10/2006
 trailer:εδώ


                                                                                                                                                                                                                                               
(Saw 4 2007)


   Ο αρχηγός της αστυνομίας rigg απαγάγετε βίαια και εκβιάζεται σε ένα ακόμα φονικό παιχνίδι του jisgaw , δεν έχει παρά 90 λεπτά για ξεπεράσει μια σειρά από παρανοϊκές παγίδες και να σώσει έναν παλιό φίλο ή απλώς να αντιμετωπίσει τις θανατηφόρες συνέπειες. Το τέταρτο κομμάτι της σειράς του "saw" , έρχεται ακόμα πιο τρομακτικό με τον tobin bell να είναι ξανά ο περίφημος jigsaw killer.
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος,
Επίσημη Πρεμιέρα: 26/10/2007
 trailer:εδώ






                                                                                                                                                                                                                                                     
(Saw 5 2008)
 Ένας νέος κύκλος αίματος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Ο ντετέκτιβ Hoffman είναι το τελευταίο άτομο που απέμεινε ζωντανό και γνωρίζει τον θρύλο του Jigsaw. Όταν το μυστικό απειλείται να αποκαλυφθεί ο Hoffman θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξαλείψει τις απώλειες. Όποιος επιζήσει , θα το μετανιώσει σκληρά.
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος, Δράσης,
Επίσημη Πρεμιέρα: 24/10/2008
 trailer:εδώ

                                                                                                                                                                             
(Saw 6 2009)


 Ο πράκτορας Strahm έχει πεθάνει και ο διάδοχός του, ντετέκτιβ Hoffman θα αναγκαστεί να θέσει σε κίνηση ένα νέο παιχνίδι του Jigsaw, ενώ το FBI πλησιάζει επικίνδυνα στην υπόθεση.
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος, Μυστηρίου,
Επίσημη Πρεμιέρα: 23/10/2009
 trailer:εδώ


    
                                                                                                                                                                                                                                  
(Saw 7 2010)


  Ένα από τα πιο πετυχημένα σίκουελ στο είδος του έρχεται να ολοκληρωθεί με την τελευταία ταινία σε 3D μορφή. Ενώ ο θρύλος του κτηνώδη Jigsaw μαίνεται ακόμη , μια ομάδα διασωθέντων συγκεντρώνεται και αναζητά υποστήριξη από ένα γκουρού επίσης διασωθέντα. Ο Bobby Dogen είναι ειδικός στην αυτοβοήθεια αλλά τα δικά του σκοτεινά μυστικά θα ξεσηκώσουν νέα κύματα τρόμου. Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία στο χώρου του 3D έρχεται να ζωντανέψει τα φρικτά παιχνίδια του Jigsaw και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα grande finale!
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος, Μυστηρίου,
Επίσημη Πρεμιέρα: 04/11/10
 trailer:εδώ